Експерти дават ТРЗ консултации по Skype*

28.01.2009 | 13:45
по статията работи: Лили Бончева
ТРЗ центърът към "Генис Консулт" ще консултира експертно, анонимно и напълно безплатно
Експерти дават ТРЗ консултации по Skype*

София, 28 януари 2009 -
Счетоводна къща Генис Консулт обяви, че новосъздаденият ТРЗ център през миналата година ще организира безплатни онлайн ТРЗ консултации всяка сряда, от 13 до 15 часа.

Консултациите ще се осъществяват от ТРЗ специалистите на ТРЗ центъра към Генис Консулт по въпроси от областта на нормативната регламентация на труда и работната заплата у нас и др. В определеното време всеки може да зададе своите въпроси, проблеми и казуси по скайп на ТРЗ експертите напълно безплатно, само с едно кликване на мишката на:

www.genisconsult.com

skype: TRZ_centre

Георги Иванов, управител на Генис Консулт (на снимката вляво): „Новата услуга, предоставeна от ТРЗ центъра, има за цел да консултира възможно най-ефективно, максимално бързо и лесно потребителите. Всеки има компютър, всеки има скайп – ето защо решихме формата, в която да са облечени ТРЗ консултациите, да е онлайн.”


Специализираният ТРЗ център, създаден от счетоводна къща Генис Консулт, гарантира на клиентите максимално ефективно и качествено обслужване на ТРЗ и Личен състав дейностите във фирмата. Предлаганите услуги от ТРЗ центъра включват пълен набор от дейности, свързани с ежемесечните ТРЗ процеси в една фирма- обработка на работни заплати, начисления, удръжки, обезщетения, осигуровки.
Основното предимство на новосъздадения ТРЗ център се състой в по-високото качество на предоставяните услуги, благодарение на тясната специализацията на Центъра и неговия екип, съставен изцяло от ТРЗ експерти. Освен експертното и комптентно обслужване на всички ТРЗ дейности, центърът дава и по-добро управление на ТРЗ процесите от клиента и пълен контрол над информацията за нивата на възнаграждения във фирмата. Не на последно място е фактът, че ТРЗ центърът спестява много разходи за време и обучение на служителите, поддръжката на работното място, за обновяването на софтуера, поради честите промени в законодателството в тази област.
Повече за ТРЗ центъра на: https://www.genisconsult.com/trz.php


Генис Консулт
е специализирано счетоводно предприятие и предоставя услуги в областта на счетоводството, данъчните консултации и защита, ТРЗ, както и в правните и одиторски услуги.

Генис Консулт е член на Асоциацията на специализираните счетоводни предприятия от 2005 година, с доказан професионализъм и компетентност в областта на предоставянето на счетоводни услуги.

За повече информация можете да посетите: www.genisconsult.com


*Информация на партньор на Econ.bg
Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
Резултати | Архив
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Женевски конвенции
  • Зимна приказка
  • Премиерът Бойко Борисов се срещна с руския премиер Дмитрий Медведев в Туркменистан
  • Най-старата коневъдна ферма в света
Лекарят ми предписа 2 литра вода на ден. Сметнах я в кубчета лед и ми излезе 14 уискита...
На този ден 25.04   1154 г. – Мюсюлмански войски, предвождани от Нур ад Дин превземат Дамаск. 1699 г. – Състои се сватбата на немския граф Лудвиг Крафт фон Насау-Саарбрюкен и...